Revista Medicina Materno Fetala
Cautare: Cauta articole medicina
Abonare: Abonare articole medicina ginecologie
Centrul Medical Promed System
Articole medicina reproducere asistata
Articole inseminare in vitro

Ultimele articole


Partener oficial

Articole medicina obstetrica si ginecologie
Centrul Medical Promed System
 

Screening genito-mamar » Tanara? Viitoare mamica? Mama cu acte in regula? Cand ai facut ultima data un set complet de analize?

Te-ai gandit vreodata ca nu indemnul la efectuarea unui set complet de analize nu trebuie sa te sperie, ci tocmai gandul ca nu mai stii de ceva timp care este starea ta reala de sanatate?

In primul Spital de Fertilitate si de Medicina Materno-Fetala din Romania experienta de zi cu zi a medicilor, cazuistica extrem de bogata si dragostea pentru pacientii sanatosi au dus la crearea unui pachet medical complet de analize si investigatii dedicate femeilor!

In vara aceasta, femeile sunt invitate la sanatate si nu oricum, ci prin oferirea unui pachet medical complet, ce contine analize si investigatii dedicate sanatatii intime: o consultatie obstetrica-ginecologie, o ecografie mamara (pentru ambii sani), o ecografie endovaginala, o colposcopie, precum si analize: un examen citologic Papanicolau, CA125, CA15-3, cultura col, hemoleucograma, VSH, PCR. Pacientele care vor beneficia de acest pachet vor plati doar 500 de lei (reducere de 54%) pentru toate serviciile enumerate mai sus.

Mai multe detalii despre pachet pot fi gasite aici.

Dedica-ti o zi speciala dedicata investigatiilor medicale complete!

Si pentru ca totul sa fie cat mai simplu, pacientele sunt asteptate cu o programare efectuata in prealabil si cat mai rapid pentru a putea beneficia de reducerea de 54% valabila doar in perioada acestei veri.

In doar o singura zi, in cadrul Spitalului Wellborn, poti beneficia de setul complet de analize la un pret redus, pentru ca bugetul sezonului estival sa nu simta nici un fel de amenintare. Si, pana la urma, ce poate fi mai placut decat un concediu lipsit de griji, in care sa celebrezi sanatatea asa cum se cuvine.

Cine poate beneficia de acest pachet?

“Sustinem sanatatea ca o stare continua, asadar am introdus acest pachet complet pentru ca ne dorim ca tot mai multe femei cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani sa inteleaga importanta preventiei si a tratamentului afectiunilor in stare incipienta. Stim cat de importanta este constientizarea si responsabilizarea femeilor in contextul in care acestea sunt partase la tot mai multe cazuri ”

Medicii Spitalului Wellborn care fac parte din aceasta campanie sunt medici recunoscuti la nivel national pentru rezultatele excelente acumulate de-a lungul timpului in departamente precum: obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala, imagistica ecografica: doctor Bogdan Alexandru, doctor Viorica Chirita, doctor Alin Burlacu,  doctor Oana Moise, doctor Carmen Ianiotescu, doctor Gabriel Mitroi, doctor Valentina Vargolici.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii  in topul celor 10 spitale din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de fertilizare si embriotransfer este, cu siguranta, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum si a importantei dotarii la standarde europene si a reusitelor dobandite in departamentul de Reproducere Umana Asistata.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii pot solicita o programare prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Autor: Wellborn