Revista Medicina Materno Fetala
Cautare: Cauta articole medicina
Abonare: Abonare articole medicina ginecologie
Centrul Medical Promed System
Articole medicina reproducere asistata
Articole inseminare in vitro

Ultimele articole


Partener oficial

Articole medicina obstetrica si ginecologie
Centrul Medical Promed System
 

Comunicate de presa » Relansare website Revista de Medicina Materno-fetala

Pentru a fi mai aproape de pacienti si de medicii colaboratori, prima revista online specializata,  www.materno-fetala.ro lanseaza noua varianta a website-ului sau, aflat sub indrumarea Centrului Medical Promed System.  „Revista online specializata in domeniul medicinii materno-fetale a revenit pe piata virtuala cu o imagine noua, cu informatii reclasificate si optimizate pentru medicii si cititorii interesati de acest subiect extrem de important. Au fost alese elemente de web design specifice domeniului in care se incadreaza publicatia, evidentiind, in acest fel, importanta informatiilor regasite in articole”, declara domnul Silviu Predoi, redactor-sef Revista online de materno-fetala.

Revista specializata pe domeniul materno-fetala revine cu o imagine noua, orientata, atat catre mass-media, cat si catre pacienti sau medici.

Articolele prezentate vor purta semnatura celor mai cunoscuti specialisti din domeniu si au menirea de a sprijini cultura medicala din sectorul materno-fetal.

Alte informatii despre modul de trimitere, preluare a articolelor sau despre colaborarea dintre Revista Materno-fetala si Centrul Medical Promed System se regasesc in cadrul website-ului www.materno-fetala.ro.